Starttijd reserveren golfbaan Het Wedde

Nieuws

Starttijd reserveren golfbaan Het Wedde

Golfbaan Het Wedde - hole 7

TeeTime; starttijden reserveren op Golfbaan Het Wedde

Beste golfers,

We werken per 1 oktober a.s met een nieuw reserveringssysteem. Het heet TeeTime en is gekoppeld aan E-Golf4U.

Sinds Corona gebruiken we een reserveringssysteem. Dat was door een VGC-lid in korte tijd gebouwd vanuit een bestaand niet-golf programma om te voldoen aan de Corona registratie eisen. Dat werkte best goed. En we konden daardoor al heel snel na de eerste lockdown weer golfen. Maar het programma was instabiel en zorgde een enkele keer voor een verrassing en was beperkt. Bijvoorbeeld geen wedstrijdprogramma en andere activiteiten en slechts beperkte informatie over leden en greenfeespelers.

Het bestuur van de VGC heeft Sportfondsen, als exploitant van onze baan, verzocht het oude reserveringssysteem op korte termijn te vervangen: Het bestuur heeft voorkeur uitgesproken voor Teetime. Sportfondsen heeft op dit verzoek positief gereageerd en heeft Teetime aangeschaft. Teetime gaan we nu gebruiken, zodat we kunnen voldoen aan de voorlopig nog geldende Corona eisen voor registratie.

Voor wat betreft het verzoek van het bestuur van de VGC om tot de permanente invoering van welk reserveringssysteem dan ook, bestaan bij Sportfondsen nog wel behoorlijke reserves. Er zijn zeker voordelen te benoemen voor een reserveringssysteem maar ook nadelen. Veel gebruikers van onze baan hebben vaak te kennen gegeven, dat de charme van onze baan niet alleen is gelegen in het feit dat deze makkelijk bereikbaar is, uitdagend en goed onderhouden. Maar met name ook het feit, dat niet behoeft te worden gereserveerd echt als een belangrijke plus wordt gezien.

Het voordeel van een reservering is wel. dat je zeker weet dat je op de afgesproken tijd kunt spelen. En dat er meer rust in de baan is en minder opstoppingen op de starthole. Maar zonder reservering mag er dus niet gespeeld worden! Maar ter plekke kan wel gereserveerd worden. Consequentie is wel dat je moet nadenken hoe b.v. moet worden omgegaan met reserveringen van leden die niet komen opdagen. Dat vraagt ook weer om aanvullend beleid van ons als exploitant maar ook voor de VGC.

Invoering van een permanent registratie systeem vereist zorgvuldige afweging. De mening van de leden is daarbij belangrijk. Om die reden heeft Sportfondsen dan ook besloten, om na de beëindiging van de coronamaatregelen, dit reserveringssysteem te blijven gebruiken maar wel met een proefperiode van 1 jaar. In dit proefjaar kunnen wij met elkaar, exploitant, de vereniging maar vooral u als gebruiker echt ervaring opdoen met dit reserveringssysteem in zijn volledige omvang.

In dat jaar zullen wij op enig moment ook alle gebruikers benaderen waarin wij u vragen hoe u het registratiesysteem heeft ervaren en suggesties hoe een en ander wellicht te verbeteren is etc. En natuurlijk misschien wel de belangrijkste vraag, wel of niet een reserveringssysteem blijvend invoeren op onze golfbaan.

We stappen nu dus over naar TeeTime een software programma speciaal ontwikkeld voor golfbanen en gekoppeld aan E-Golf4U. E-Golf biedt een compleet pakket aan waar wij als vereniging en Sportfondsen als baanbeheerder gezamenlijk mee gaan werken.

De vereniging werkt met het E-Golf4U pakket en Sportfondsen B.V. (de baan) met de TeeTime baanplanner, welke op de achtergrond met elkaar zijn verbonden. Wat zijn de voordelen voor u als lid van de vereniging:

  • U heeft een logincode voor E-Golf4U zowel website, wedstrijden, aanmaak Q-kaarten, en die werkt nu ook voor het reserveren van starttijden.
  • U hoeft op de website slechts één keer in te loggen om bovenstaande zaken te regelen.
  • Uw relatiegegevens zijn op zowel de club als op de baan hetzelfde en worden veilig bewaard.
  • Uw eventueel zelf aangepaste relatiegegevens komen direct bij club en baan terecht.
  • U kunt ook gebruik maken van de E-Golf4U Web App voor snelle toegang zonder computer. Voor uitleg over de app zie de bijlage en op de website.
  • .Wedstrijden en andere activiteiten zijn zichtbaar met bezettingstijden.

Vanaf 26 september kunt u in het nieuwe systeem reserveren voor starttijden vanaf 1 .oktober. Voor reserveringen tot 1 oktober het oude systeem gebruiken.

Starttijd reserveren? Ga naar Starttijd reserveren golfbaan Het Wedde.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.