Golfschool

Leer golfen

Op golfbaan Het Wedde wordt lesgegeven door Daniël van Dam. Wat je doel ook is, er is altijd een les(vorm) die bij je past.

Golflessen

Wil je graag leren golfen? Wij helpen je graag ! Daniël van Dam via telefoon 06-37315496 of e-mail info@damgar.nl

Lestarieven:

Priveles: 25 min 1 persoon €30,00

1 persoon: €60,00 (50 minuten)

2 personen: €70,00 (50 minuten)

3 personen: €80,00 (50 minuten)

Leden van golf baan het wedde en VGC krijgen 10% korting!

Golfvaardigheidsbewijs (H54)
Golfen is een heerlijke, ontspannende maar actieve en intelligente sport. Voordat je overal kunt gaan golfen is het belangrijk uw golfvaardigheidsbewijs (GVB) te halen. Het GVB begint bij handicap 54. Elke golfer heeft na het behalen van het GVB handicap 54. De handicap indiceert de speelsterkte van de golfer. Hoe lager de waarde, hoe beter de golfer het spel beheerst. Een beginnende golfer speelt met handicap 36. Een professional met 0. Wil je zo goed mogelijk worden? Volg dan onze golflessen. Uiteraard bieden wij al een handige GVB-clinic. Dit kan in 1 dag, voor mensen die al ervaring hebben. In 2 dagen zonder de nodige ervaring. Ook kun je uiteraard per week 1 les nemen en tussendoor oefenen.

Verbeteren
Ben je al een ervaren golfer, maar wil je bijvoorbeeld je slag of houding verbeteren met behulp van golflessen? Ook dan bieden wij precies die golflessen aan die je op een hoger niveau laten spelen. Neem direct contact met ons op!

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend

Golfschool

Neem contact op met de Golfschool. Als je wilt, heb je vandaag al je eerste golfles!

Ja, dat kan! Neem contact op met de Golfschool om de mogelijkheden te bespreken.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.