Golfschool

Leer golfen bij ML Golfacademy Voorschoten

ML Golfacademy Voorschoten

MLGV biedt een uitgebreid programma golfles voor de startende en ervaren golfer. Zet jij je eerste stappen in de golfsport, of heb jij de ambitie om nog beter te worden? De golfprofessionals van MLGV begeleiden je graag.

De academy bevindt zich op Golfbaan ‘t Wedde, waar we over prima oefenfaciliteiten beschikken: een overdekte range, diverse oefengreens om te chippen en te putten. De golfbaan beschikt over een uitdagende par 3 baan waar je na het behalen van de baanpermissie direct al kan spelen.

Mountain Lion Golfacademy Voorschoten - golfschool golfbaan Het Wedde

Introductiecursus

In deze cursus komen de basis aspecten van het golfspel aan bod. Na het volgen van deze cursus mag je onder begeleiding van een meer ervaren golfer op de baan spelen. Deze cursus wordt aangeboden in groepen van minimaal 4 tot maximaal 6 personen. De lesfrequentie is 1 x per week een uur les met je groep. Als je met meerdere personen komt dan kunnen de lesuren naar behoefte aangepast worden. 6 lesuren voor €119,- p.p. (inclusief gebruik van golfclubs)

Baanpermissiecursus

Deze cursus heeft tot doel de golfer een goede basis aan te leren van de verschillende aspecten van het golfspel en regels. De speler zal na deze cursus in staat zijn om zelfstandig de wedstrijdbanen te spelen.

De cursus wordt aangeboden in grepen van minimaal 4 tot maximaal 6 personen. De lesfrequentie is 1x per week een uur les met je groep. 6 lesuren voor €119,-- p.p. (inclusief gebruik van golfclubs)

Clubhandicap 54 cursus

Deze cursus is de tweede stap in het NGF 9-stappenplan en heeft tot doel de golfer beter en daarmee met meer plezier de golfbaan te laten spelen. De speler zal na deze cursus in staat zijn om zelfstandig de baan te spelen met een gemiddelde score van dubbel par. Na het behalen van Handicap 54 mag je op de meeste golfbanen in Nederland spelen.De cursus aangeboden in groepen van minimaal 4 tot maximaal 6 personen.  De les-frequentie is 1 x per week een uur les met je groep. 10 lesuren voor €159,-. (inclusief gebruik van golfclubs)

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend

Golfschool

Neem contact op met de Golfschool. Als je wilt, heb je vandaag al je eerste golfles!

Ja, dat kan! Neem contact op met de Golfschool om de mogelijkheden te bespreken.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.