Golfschool

Leer golfen bij Golf4iedereen

Op golfbaan Het Wedde geeft Golf4iedereen golfles. Wat je doel ook is, er is altijd een les(vorm) die bij je past.

Golflessen

Wil je graag leren golfen? Wij helpen je graag ! Maak een afspraak via het contactformulier om gratis kennis te maken met de golfsport. Jong en oud kunnen leren golfen! Anneke Soonius via telefoon 06-42291529 of e-mail anneke@golf4iedereen.nl

Golfvaardigheidsbewijs (H54)
Golfen is een heerlijke, ontspannende maar actieve en intelligente sport. Voordat je overal kunt gaan golfen is het belangrijk uw golfvaardigheidsbewijs (GVB) te halen. Het GVB begint bij handicap 54. Elke golfer heeft na het behalen van het GVB handicap 54. De handicap indiceert de speelsterkte van de golfer. Hoe lager de waarde, hoe beter de golfer het spel beheerst. Een beginnende golfer speelt met handicap 36. Een professional met 0. Wil je zo goed mogelijk worden? Volg dan onze golflessen. Uiteraard bieden wij al een handige GVB-clinic. Dit kan in 1 dag, voor mensen die al ervaring hebben. In 2 dagen zonder de nodige ervaring. Ook kun je uiteraard per week 1 les nemen en tussendoor oefenen.

Verbeteren
Ben je al een ervaren golfer, maar wil je bijvoorbeeld je slag of houding verbeteren met behulp van golflessen? Ook dan bieden wij precies die golflessen aan die je op een hoger niveau laten spelen. Neem direct contact met ons op via 06-42291529.

Rechtstreeks boeken in de lesagenda kan via de Mygolfpro app. Je kunt contact opnemen met de golfprofessional Anneke Soonius via e-mail of neem alvast een kijkje op de website www.golf4iedereen.nl

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend

Golfschool

Neem contact op met de Golfschool. Als je wilt, heb je vandaag al je eerste golfles!

Ja, dat kan! Neem contact op met de Golfschool om de mogelijkheden te bespreken.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.