Zakelijk

Bedrijfslidmaatschap en sponsoring

Bedrijfsleden:
Glas- en Schilderwerken van Muiden | glas- en schilderwerken

V&S Plus | adviseur en leverancier entreematten

La Casita | La Casita heeft 2 bar restaurants (Wassenaar en Voorschoten) en 1 bed & breakfast (Voorschoten).

Leidse Letselschade Advocaten | Letselschade? Bel 071-2001030 of stuur ons bericht op Whatsapp voor een gratis adviesgesprek

G. Besuyen Rijwielspecialist | G. Besuyen Rijwielspecialist is al 90 jaar een begrip in Voorschoten. In de ruime fietsenwinkel in het centrum van Voorschoten vind je een breed assortiment fietsen.

Skilltrade | Opleiding & consultancy in hydrografie

Sponsoren:
Bouw- en aannemersbedrijf Van Stralen | bouw- en aannemersbedrijf

Bedrijfslidmaatschap
​Zakenrelaties ontmoeten elkaar regelmatig op onze golfbaan en combineren zo het aangename met het nuttige. Je weet immers nooit hoe een balletje kan rollen… Met ons bedrijfslidmaatschap ontvangt jouw bedrijf twee jaarkaarten die niet persoonsgebonden zijn voor golfbaan “Het Wedde”. Daarnaast maken we je bedrijf zichtbaar op ons sponsorbord, op een holebordje en presenteren we je bedrijf op onze narrowcasting systemen in onze horeca, zwembad en sporthal. Verder geeft het lidmaatschap recht op een aantrekkelijke korting op het tarief van greenfeekaarten, handig wanneer je met meerdere relaties op onze baan komt golfen. Meer weten? Vul het contactformulier in.


Sponsormogelijkheden
Uw bedrijf heeft een onderscheidende profilering nodig om op te vallen. Dat weet u, als ondernemer, als geen ander. Op golfbaan Het Wedde kunt u uw bedrijf op een unieke manier profileren en op prominente wijze in beeld komen bij een groot (zakelijk) publiek. Meer weten? Neem contact op!

Meer info over bedrijfslidmaatschap of sponsormogelijkheden?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.