Open Dag

Open Dag golfbaan Het Wedde

Golfbaan Het Wedde

Voorschoten – Op zaterdag 24 september 2022 stelt Sportfondsen golfbaan Het Wedde open voor iedereen die wil kennismaken met golf.

Medewerkers van Sportfondsen B.V. Voorschoten (baanexploitant), vrijwilligers van de Voorschotense Golf Club (VGC) en de golfprofessional (Pro, Daniel van Dam) staan die dag voor u klaar om u alles te vertellen over onze PAR3 baan, de club en de golfschool.

Golfen is een sport voor jong en oud en een prettige buiten bezigheid. Op golfbaan het Wedde loop je in prachtige natuur ontspannen een balletje te slaan. Voor beginners en voor gevorderden is het Wedde een uitdagende 9 holes baan, 1001 meter golfplezier.

Er is een leuk programma samengesteld zodat u kennis kunt maken met onze Pro, de baan, de club en/of de golfsport in het algemeen. In de ochtend verzorgt de Pro een korte “clinic” putten, chippen en afslaan (clubs en ballen zijn voorradig). Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus graag even aanmelden: voor 22 september via de inschrijflijst of per email (bestuur@VGCgolf.nl) dan ontvangt u van ons een bevestiging met een aanvangstijd.

Ochtend programma:

09.45 uur Ontvangst 1e groep
10.00 -11.00 uur Start clinic

10.45 uur Ontvangst 2de groep

11.00 – 12.00 uur Start clinic

11.45 uur Ontvangst 3de groep

12.00 – 13.00 uur Start clinic

Al in het bezit van GVB/Handicap-54? Speel dan gratis op golfbaan Het Wedde!

Boek een gratis starttijd voor 24 september tussen 14.00 en 16.00 uur via de VGC-website (www.vgcgolf.nl/registratie), om een rondje te spelen op Het Wedde.

Middag programma:

13.45 Ontvangst eerste gratis greenfee spelers start vanaf, 14.00 uur

14.00 à 16.00 Iedere 10 minuten flights max. 3 spelers, Handicap-54 of lager.

Aanbieding, jaarkaart ed.

Zorg dat u tijdig op de baan bent om een korte introductie en een informatie folder te ontvangen.
Voor alle geïnteresseerden ligt er een leuke aanbieding klaar. Nieuwsgierig? Kom naar het Wedde!

Adres:

Golfbaan Het Wedde, Richard Wagnerlaan 85, 2253 CD Voorschoten.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.