Golfen

Starttijd reserveren
Bekijk het starttijdenreserveringssyteem voor de beschikbare starttijden. Golfbaan Het Wedde is bijna het hele jaar door geopend, mits de weersomstandigheden dit toelaten. Op Koningsdag, eerste & tweede kerstdag, oudejaarsdag en nieuwjaarsdag is golfbaan Het Wedde gesloten tenzij anders aangegeven.


Leer of kom golfen op golfbaan Het Wedde in Voorschoten
Golfbaan Het Wedde heeft 9 PAR3 holes, een kleine compacte golfbaan in Voorschoten. De baan is voorzien van een bescheiden driving rangekooi om in te slaan, een puttinggreen en multifunctionele oefengreen.

Greenfeespelers
Kom je als gast spelen op golfbaan Het Wedde? Greenfeespelers kunnen op de dag dat ze komen spelen hun greenfeeticket afrekenen bij Het Wedde, eten-drinken-feesten.

Tarieven speelrecht 2024 golfbaan Het Wedde

 • Entreegeld golfbaan Het Wedde volwassenen (éénmalig) € 360,00
 • Entreegeld golfbaan het Wedde kinderen € 0,00
 • Baanjaarkaart volwassenen € 551,20
 • Baanjaarkaart jeugd 11 t/m 18 jaar € 191,00
 • Baanjaarkaart kinderen t/m 10 jaar € 127,00
 • Baanjaarkaart instaptarief (per maand) € 60,00
 • Bedrijfslidmaatschap Op aanvraag
 • Greenfeeticket (dagkaart) € 17,80
 • Drivingrangeticket € 6,25
 • Huur golfset € 7,50
 • Golfballen (3 stuks) € 4,50
 • Pitchfork € 1,00
 • Boete bij te late opzegging € 175,00

Noot: alle baanjaarkaarten lopen door tot en met 31 december van enig jaar. Voor volwassenen die 'instromen' wordt het entreegeld + resterend aantal maanden "instaptarief" doorberekend. Voor jeugdtarieven zal geen verrekening naar rato plaatsvinden.

Handige informatie:

WHS tabel golfbaan Het Wedde Voorschoten

Scorekaart golfbaan Het Wedde

Wedstrijdprogramma / baanbezetting VGC

Baanjaarkaart opzeggen?

 1. Opzegging van uw recht op een baanlidmaatschap dient uiterlijk 4 weken voor het daarop volgende jaar te geschieden. Dus uiterlijk op 1 december van enig jaar bij ons binnen te zijn (hetwedde@sportfondsen.nl) . Indien het lidmaatschap na deze datum wordt opgezegd, is de wederpartij de jaarvergoeding voor het daarop volgende jaar nog verschuldigd aan de Vennootschap.
 2. Indien uw opzegging te laat binnen is, na 1 december van enig jaar, kunt u besluiten een “te laat boete” a €175,00 te voldoen. Uw opzegging wordt dan alsnog verwerkt.
 3. Restitutie van lidmaatschapsgeld is niet mogelijk.

Reserveer je starttijd

Klik op de button hieronder om een starttijd te reserveren

Reserveer

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend

Golfbaan

Starttijd reserveren? Log in met uw Nexxchange account of registreer een nieuw account bij Nexxchange. Na het inloggen zijn de beschikbare starttijden voor golfbaan Het Wedde te zien.

Klik hier voor een overzicht van de reguliere openingstijden.

Een greenfee kost € 17,00. Daarmee kan je de hele dag spelen op Het Wedde. Let op: voor iedere ronde (9-holes) dient een starttijd gereserveerd te worden.

Klik hier voor een overzicht van onze tarieven.

Als baanjaarkaarthouder kun je iedere dag terecht op golfbaan Het Wedde. Vraag een inschrijfformulier aan, Klik hier

Opzegging van je baanjaarkaart dient uiterlijk 4 weken voor het daarop volgende jaar te geschieden. Dus uiterlijk op 1 december van enig jaar per e-mail of post bij ons binnen te zijn. Meer over opzeggen? Klik hier.

Ja, dat kan! Koop een toegangsticket en voldoende tokens (+- 10 ballen per token) voor de ballenautomaat en leef je uit!

Nee, wij hebben geen kluisjes of lockers bij de golfbaan.

Klik hier voor de beschikbare starttijden.

Ja, je kunt bij ons gratis parkeren.

Ja, gevonden voorwerpen worden maximaal twee weken bewaard bij de receptie. Om contact op te nemen met de receptie Klik Hier

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.