Contact

Adresgegevens:

Golfbaan Het Wedde
Richard Wagnerlaan 85
2253 CD Voorschoten

Contactgegevens:
Tel: 071-5614848
E-mail: hetwedde@sportfondsen.nl

Waar kun je ons vinden?
Wanneer je van plan bent om met het openbaar vervoer richting golfbaan Het Wedde te komen, kijk dan goed op www.9292.nl zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Heb je een tip voor ons of een vraag waarmee we je kunnen helpen, dan horen we dat graag!
Vul hieronder het contactformulier in en we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 071-5614848. We zijn telefonisch bereikbaar voor al jouw vragen.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend

Golfbaan

Starttijd reserveren? Log in met uw Nexxchange account of registreer een nieuw account bij Nexxchange. Na het inloggen zijn de beschikbare starttijden voor golfbaan Het Wedde te zien.

Klik hier voor een overzicht van de reguliere openingstijden.

Een greenfee kost € 17,00. Daarmee kan je de hele dag spelen op Het Wedde. Let op: voor iedere ronde (9-holes) dient een starttijd gereserveerd te worden.

Klik hier voor een overzicht van onze tarieven.

Als baanjaarkaarthouder kun je iedere dag terecht op golfbaan Het Wedde. Vraag een inschrijfformulier aan, Klik hier

Opzegging van je baanjaarkaart dient uiterlijk 4 weken voor het daarop volgende jaar te geschieden. Dus uiterlijk op 1 december van enig jaar per e-mail of post bij ons binnen te zijn. Meer over opzeggen? Klik hier.

Ja, dat kan! Koop een toegangsticket en voldoende tokens (+- 10 ballen per token) voor de ballenautomaat en leef je uit!

Nee, wij hebben geen kluisjes of lockers bij de golfbaan.

Klik hier voor de beschikbare starttijden.

Ja, je kunt bij ons gratis parkeren.

Ja, gevonden voorwerpen worden maximaal twee weken bewaard bij de receptie. Om contact op te nemen met de receptie Klik Hier

Golfclub

Klik hier om lid te worden de Voorschotense Golf Club.

Golfbaan Het Wedde is onderdeel van Sportfondsen Voorschoten B.V. Sportfondsen Voorschoten B.V. is exploitant van golfbaan Het Wedde. Zij dragen zorg voor het onderhoud van de baan. Bij Sportfondsen Voorschoten B.V. koop je het 'speelrecht'. Dat kan in de vorm van greenfee of in de vorm van een baanjaarkaart.

De Voorschotense Golf Club (VGC) is de vereniging die gebruik maakt van golfbaan Het Wedde. De VGC organiseert clubactiviteiten zoals wedstrijden en spelregelavonden. Daarnaast kan je als lid van de VGC deelnemen aan regio- en NGF-competities.

Ja, dat kan. Neem contact op met de ledenadministratie van de Golfclub om de mogelijkheden op te vragen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.