Samenwerking Oosthoek Groep en Sportfondsen

Nieuws

Samenwerking Oosthoek Groep en Sportfondsen

Golfbaan Het Wedde - hole 8 - websitebanner

Oosthoek Groep voert in 2021 groot onderhoud uit op golfbaan Het Wedde

In het aankomende jaar zal Oosthoek Groep zorgdragen voor het groot onderhoud op golfbaan Het Wedde. Het zogenaamde groot onderhoud omvat werkzaamheden als bezanden, beluchten, doorzaaien en bemesten van greens, foregreens, fairways en rough is bij deze, voor Het Wedde, bekende partij ondergebracht.

Binnenkort zal op de websites van golfbaan Het Wedde en de Voorschotense Golf Club (VGC) een planning te zien zijn waarmee golfers inzicht kunnen krijgen in de geplande werkzaamheden. Zowel Sportfondsen als de baancommissie van de VGC zijn blij met de gemaakte afspraken en zien het golfseizoen 2021 met vertrouwen tegemoet.

Op dinsdag 13 april 2021 staat het bemesten van de greens en foregreens gepland. Golfers hebben hier geen last van aangezien deze werkzaamheden plaatsvinden voor aanvang van de eerste starttijd.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.