Werkzaamheden automatiseren beregening greens

Nieuws

Werkzaamheden automatiseren beregening greens

beregenen green 4.jpg

Automatiseren beregeningsinstallatie golfbaan Het Wedde

In de week van 5 september staan werkzaamheden gepland voor het automatiseren van de beregeningsinstallatie op de greens van golfbaan Het Wedde. De werkzaamheden zullen starten op maandag 5 september en zullen 4 tot 5 dagen in beslag nemen. Holes waar niet op gewerkt wordt kunnen in principe gewoon open blijven. Golfbaan Het Wedde is ten tijde van de werkzaamheden niet qualifying.

Het automatiseren van het beregeningssysteem zorgt onder andere voor:

  • de mogelijkheid om 's nachts beregenen waardoor water beter wordt benut (minder verdamping)
  • de mogelijkheid om op afstand (extra) te beregenen
  • de mogelijkheid om per green de waterbehoefte zeer nauwkeurig instellen

Update 7 september 2022

Vandaag lieten de monteurs weten dat de werkzaamheden op donderdag 8 september nog niet gereed zullen zijn. Voor zover wij kunnen inschatten zal er vrijdag, zaterdag en zondag minimale overlast zijn van de stilliggende werkzaamheden. Maandag 12 september hopen de monteurs de werkzaamheden af te kunnen ronden en het geautomatiseerde beregeningssysteem op te kunnen leveren.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.