Toiletten opgeleverd

Nieuws

Toiletten opgeleverd

wc-golfbaan-2.jpg

De toiletten kunnen gebruikt worden!

Het heeft even geduurd, maar ze zijn klaar. Nadat iedereen al had kunnen zien dat het tegelwerk van de toiletgroep een flinke metamorfose had ondergaan en alles werkend was werden de toiletten al in gebruik genomen.

Deze week werden de puntjes op de i gezet voor wat betreft de toiletgroep bij de drivingrange. Er bleken wat verbeterpuntjes te zijn nadat de oplevering had plaatsgevonden. De kraan (er past een Dopper onder ;-)) en de wandclosetten zijn aangepast (je kunt normaal zitten), hang- en sluitwerk is vernieuwd, maar ook de nieuwe papier- en zeepdispensers zijn opgehangen.

We hopen met deze renovatie de faciliteiten op Het Wedde nóg verder te hebben verbeterd, laten we met elkaar de toiletten schoonhouden alsof het je eigen toilet is.

NB: Binnenkort zal de toiletgroep, op verzoek, nog voorzien worden van een spiegel.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.