Geslaagde open dag golfbaan Het Wedde

Nieuws

Geslaagde open dag golfbaan Het Wedde

beregenen green 4.jpg

Op zaterdag 29 april de Voorschotense Golf Club (VGC), Sportfondsen-Voorschoten B.V. en golfschool Mountain Lion Golf Academy met elkaar een succesvolle open dag georganiseerd op golfbaan Het Wedde.

De golfclub, golfbaan en golfschool hebben zich van hun beste kant laten zien aan ruim 50 ingeschreven geïnteresseerden. Dat golf een sport is voor iedereen bleek maar uit de aanmeldingen, de jongste deelnemer was 8 jaar oud en de oudste deelnemer was ruim 10x zo oud als de jongste.

Alle deelnemers werden ontvangen op het terras van Het Wedde, eten-drinken-feesten. Daarna gingen ze onder begeleiding van de Voorschotense Golf Club een ronde golfen of deed men mee met één van de 4 clinics die golfschool Mountain Lion Golf Academy verzorgde. Na ruim een uur golfen kwamen de deelnemer enthousiast van de baan.

Enkele geïnteresseerden waren zo enthousiast dat zij gebruik hebben gemaakt van de speciale open dag aanbieding, zij gaan 2 lessen nemen bij de golfschool en hebben zich tot en met het eind van dit jaar verzekerd van een lidmaatschap bij de VGC en golfbaan Het Wedde. Op zaterdag 23 september staat er weer een open dag op golfbaan Het Wedde gepland.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.